Lue ajankohtaisia päivityksiämme
Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä!

Voit ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai suoraan sähköpostitse

Kiitos, viestisi on vastaanotettu!
Oho, jotain meni pieleen...

Tiimimme

Merja Kettinen

Hallituksen puheenjohtaja

Toiminnanjohtaja, perustaja

Romanian yhteyshenkilö

Merja on pikkutytöstä asti ollut erittäin eläinrakas, ja perheellä on ollut koiria aina. Merja on perinyt rakkautensa koiriin ja muihin eläimiin isältään. Hän on myös ottanut hoitoon aina muiden lemmikkejä ja kodittomia koiria. Merja on harrastanut koirien kanssa laidasta laitaan eri aktiviteetteja, ja nauttii valtavasti niiden lenkityksestä ja aktivoinnista luonnonhelmassa. Merja on tehnyt eläinsuojelutyötä reilut 15 vuotta koirien lisäksi muiden lemmikkien parissa. Yhdistyksen toiminnanjohtajana ja puheenjohtajana Merjalle on tärkeää huolehtia toimivasta adoptioprosessista, jossa valitaan huolellisesti kodit, tehdään ’jälkihuoltoa’ ja varaudutaan ongelmatilanteisiin. Rescue Vagabond ry tulee tarjoamaan Merjan luotsaamana turvallista ja luotettavaa rescuetoimintaa Suomessa sekä auttaa kohdemaissa yhteistyötarhojen kulkukoirien sterilointikampanjoissa.

Heidi O.

Hallituksen jäsen, perustaja, koordinaattori

Espanjan yhteyshenkilö

Heidin rakkaus koiriin on myös alkanut jo lapsuudessa, ja nykyään Heidillä on oman koiransa lisäksi pysyvästi 9-12 koiraa hoidossa. Heidi on pitkän linjan eläinsuojelija ja puhuu sujuvasti Espanjaa huolehtien hyvästä kommunikoinnista paikallisten eläinlääkäreiden ja rescuetarhojen yhteyshenkilöiden kanssa.

Pauliina S.

Hallituksen varajäsen, koordinaattori

Adoptioprosessit, kotihoitajat

Pauliina on lapsuudessaan elänyt kissojen, koirien, marsujen, lintujen ja akvaariokalojen edelläkävijäperheessä, jossa tilaa löytyi kodittomille eläimille aina tarvittaessa. Nykyisin kotona on kaksi rescuekoiraa, ja tilanteiden vaihdellessa kotihoidossa kodinvaihtajia yksi tai useampia.

Jouni M.

Hallituksen jäsen, chat -aspa, adoptioprosessit

Jouni on kaikkien karvaisten ylin ystävä ja suojelija, joka viihtyy kaiken vapaa-aikansa omien ja hoitokoirien kanssa. Jouni on ollut eläinsuojelijana liki 30 vuotta. Sellaista eläintä ei olekaan, jonka kanssa hän ei tulisi toimeen tai päinvastoin.

Jussi S.

Vapaaehtoinen avustaja, kotihoitaja , hallituksen varajäsen

Jussi kesyttää vaikka karhun rauhallisella ja hellyyttävällä otteellaan. Hän on pitkän linjan kokemusammattilainen ja eläinsuojelupro.