Lue ajankohtaisia päivityksiämme
Adoptiomaksut

Rescue Vagabond on kesällä 2022 perustettu voittoa tuottamaton rescueyhdistys, jonka perustajajäsenet ovat kokeneita rescuekoirien asiantuntijoita. Kaikki jäsenet ovat tehneet rescuekoirien parissa töitä vuosia ennen yhdistyksen perustamista.

Pentukoirat
795 €

Maksutavat

Tilisiirto yhdistyksen suomalaiselle tilille

Tutustu koiriimme!
6kk - alle 5-vuotiaat
790 €

Maksutavat

Tilisiirto yhdistyksen suomalaiselle tilille

Tutustu koiriimme!
Yli 5-vuotiaat ja erittäin isokokoiset koirat
750 €

Maksutavat

Tilisiirto yhdistyksen suomalaiselle tilille

Tutustu koiriimme!
Erityishoitoa vaatineiden koirien maksuista päätetään tapauskohtaisesti
N/A

Maksutavat

Tilisiirto yhdistyksen suomalaiselle tilille

Tutustu koiriimme!
Maksuun sisältyvät:

Yhdistyksen maksama kulukorvaus rescuetarhalle tai kotihoitajalle

Adoptioprosessi alusta loppuun

Yhdistelmärokote (antaa suojaa: parvovirus, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, leptospiroosi ja kennelyskä)

Tautitestaus: (leishmania, sydänmato, ehrlichia, anaplasma ja babesia canis)

Rabiesrokotus

Ulkoloishäätölääkitys

Heisimadotus (ekinokokki)

Traces NT -tuontirekisteröinti

Muiden kuin pentukoirien sterilointi

Mikrosirutus

Sirun rekisteröinti Suomessa Turvasiru -palveluun

EU-passi

Ilmastoitu ja turvallinen, yksilöllinen lentokuljetus- ja lippu Espanjasta Suomeen tai maanteitse Romaniasta Suomeen yhdistyksen jäsenen henkilökohtaisessa valvonnassa matkan alusta loppuun.

Lentoboxin lainaus

Luovutusasiakirjojen laadinta

Koiran luovutus yhdistyksen toimitiloista/pitopaikasta

Laadukkaat valjaat ja talutushihna koiralle

Kodinvaihtajien kustannus
250 €

Sisältää:
Adoptioprosessin
EU-passin
Mikrosirutuksen, rokotukset, loislääkitykset

Lisätietoa adoptiomaksuista

17.8.2022
Uutena yhdistyksenä rahankeräyslupahakemuksen käsittely kestää kuukausia, ja näin ollen lahjoituksia toimintaa varten voidaan odottaa aikaisintaan loppuvuodesta, jonka jälkeen kuluja katetaan adoptiomaksujen ohella lahjoitusvaroin, kun rahankeräyslupa myönnetään.

Adoptiomaksuilla varmistamme adoptoijan maksukyvyn liittyen myös koiran tuleviin kustannuksiin, kuten äkillisiin sairauden tai tapaturman aiheuttamiin lääkärikustannuksiin, vuositarkistuksiin, uusintarokotuksiin, hammashoitoon, laadukkaaseen ruokaan, harrastuksiin jne.

Adoptiomaksulla ei kateta ainoastaan adoptoitavan eläimen kustannuksia, vaan sillä maksetaan myös muiden rescuekoirien eläinsairaala- ja lääkärikuluja, yhteistyötarhojen ruoka,- lääke- ja hoitomaksuja, koirien tilojen puhdistus -ja desifiointikuluja, hihnoja-valjaita/pantoja ym tarvikemaksuja. Maksulla katetaan myös koirien ulkomailta noudosta aiheutuvat kustannukset. Suomeen tuotavat koirat pääasiassa noudetaan kohdemaista yhdistyksen jäsenten toimesta, jolloin saadaan valvottua, että kaikilla maahantuotavilla rescuekoirilla on kaikki tuontiin liittyvät asiakirjat, rokotukset, sirut ja tautitestaukset hoidettu täsmälleen Suomen viranomaisten vaatimusten mukaisesti ja eläimet ovat lähtiessään hyväkuntoisia, ja kuljetuslaatikot puhtaita ja desinfioituja. Näistä em.asioista huolehdimme konkreettisesti itse koiria noutaessamme.

Varauksen vahvistusmaksun saapumisen jälkeen koiran siirtovalmistelut aloitetaan, mutta koira tulee olla kokonaan maksettu ennen siirtoa (lento tai maantiekuljetus) yhdistyksen tilille. Tällä tavalla varmistetaan adoptoijan päätöksen lopullisuus sekä peruutusten minimointi.

Koiravarauksia ei vastaanoteta adoptoijalle 'sopivan hetken' löytymiseksi, joten jos lähitulevaisuudessasi edessä on lomamatka, kodin muutto, työkiireitä, sairauslomaa edellyttävä toimenpide tms elämäntilanne, jolloin koiran vastaanotto ja pito voi olla haasteellista, niin ota yhteyttä vasta , kun tiedät, ettei koiran saapumiselle ole esteitä. Emme varaa niitä odottamaan sopivaa elämäntilannettasi.