Lue ajankohtaisia päivityksiämme
Koiria pelastetaan Espanjasta ja Romaniasta

Long sleeves, short sleeves, no sleeves we have them all. To make sure you always wear what you feel like these are the top 10 cuts, top 10 colors, top 10 prints you should have in your wardrobe.

Uusia koiria pelastetaan päivittäin mitä erilaisimmista olosuhteista ja syistä.

Jokaisen kodittoman koiran taustalta löytyy toinen toistaan ikävämpiä hylkäyssyitä. Yhdistävä tekijä usein on se, kun espanjalainen tai romanialainen aamulla päättää hankkia koiran, niin illalla hänellä on sellainen. Ja toisinpäin, jos koirasta haluaa eroon vaikkapa omista kiireistä johtuen, tai koira ei osannutkaan heti tullessaan käyttäytyä odotetusti, se hylätään yhtä nopeasti. Fiksuimmat sentään toimittavat koiransa tarhoille tai kotihoitajille, mutta ikävimmät ihmiset voivat hylätä koiran ajamalla kauemmas kodistaan, ja jättää senvaikka moottoritien levähdysluiskalle, roskikseen, säkittää ja heittää mereen/jokeen, viedä vuorille tai metsään ja jättää sinne yksin. Koirat ovat köyhemmissä maissa kertakäyttötavaraa, joita saa halvalla tai ilmaiseksi eivätkä ne nauti arvostusta. Ne ovat hylättävissä, kuin ylimääräiset sisustusesineet, kun vaikka muutto koittaa, parisuhde päättyy, uusi vuokranantaja ei hyväksy lemmikkejä, kotimaa vaihtuu.

Pieni apu on suuri teko

Avustamme ja tuemme yhteistyökumppaneidemme valtavaa työmäärää ja kustannuksia jatkossa lahjoitus- ja verkkokauppatuoton avulla, jotta kaduille hylättyjä koiria saataisiin steriloitua mahdollisimman paljon, ja katukoiraongelmaa vähennettyä. Hankimme koiratarhoille ja espanjalaisille kotihoitajille avustusvaroin ruokaa, lääkkeitä, rokotuksia, eläinlääkärien hoitoa ja koirien leikkauksia. Jos et itse halua tai voi nykyisessä tilanteessasi hankkia omaa koiraa, voit tukea toimintaamme liittymällä kannatusjäseneksi, tai ostamalla verkkokaupastamme aineettomia tai aineellisia tuotteita.

Koirista on valtavasti apua ihmisille vähentämään yksinäisyyden tunnetta, tuomaan tunetta tarpeellisuudesta sekä iloa ja seuraa kuten myös puuhaa ja harrastusmahdollisuuksia yhtä hyvin lapsille kuin aikuisille sekä myös senioreille. Koirien terapeuttinen vaikutus on kiistaton, ja tutkittua faktaa. Kaikilla ei ole varaa, mahdollisuutta eikä halua hankkia rotukoirien pentuja, olipa tarve mikä tahansa. Erinomainen tapa hankkia oma koira on tarjota koti 'valmiille' koiralle, jonka hankintakustannus ei myöskään ole yhtä kova kuin rotukoiranpennun. Rescuepentuja on jatkuvasti myös saatavilla, joten jos haluat aloittaa koirasi kanssa yhteisen elämän pentuvaiheesta, se on mahdollista.

Lue lisää
Saatat olla myös kiinnostunut näistä
Lisää päivityksiä tulossa pian!